torsdag 13 januari 2011

Bilder på huset....

Har sparat några bilder från några husbloggar som vi tycker är snyggt och några för att vi ska kunna se hur just vårat hus kommer se ut invändigt! Nu kommer jag ej ihåg vilka bloggar bilderna kommer ifrån men är de någon som har något imot att jag kanske lägger upp just eran bild så säg till så ändrar vi de!


De här var så sjukt snyggt! Så vi kommer nog göra något liknande vid grovingången!
V-rummet, Fast vi kommer slå upp en vägg baktill på kortet för att få ett till sovrum istället! Då har vi alla tre ett varsitt sovrum + allrummet.
Några bilder här kommer från denna blogg - http://vagentillvarthus.blogspot.com/
Hallen!
Men våran trapp kommer målas vit på en gång och med ektrappsteg tror jag de blir!
Men samma gör är de annars!
Den här hatthyllar var fin! De är inte så mycket man kan ha just där så vi får se hur vi gör om de blir något liknande eller om de blir snå skåp ovenför dörren och där hatthyllan sitter med belysning i.
Här ser man "lillhallen" dörr till toa bredvid trappen och sen kommer sovrummen, allrum, grovingång och klädkammare längre bort!
Köket ser Lika ut förutom att vi kommer ha en annan fläkt (blir kåpa) och alla underskåp kommer vara lådor, handtagen är annorlunda, och våra vitvaror kommer vara vita! Svart tapet och kanske svart typ stenkaket. Lika kamin blir det!
Ingång till v-rummet! om man säger bakom trappen mot v-rummsväggen där kommer vi ha en dörr till vårat sovrum!
Den här lampan är de jag vill ha i hallen, nu vet jag inte om de är den stora eller den lilla men de är den lilla jag vill ha! och komattat till! Fast den blir lite längre bak eftersom vi har en trapp också! Sen ska vi ha någon riktig matta framför dörren som är vattentät!
Sånt här handfat vill vi ha!
Men de här är lite tufft också =)
Ja nu har ni fått en liten inblick i hur vårt hur kommer se ut innuti =)

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej, ser att du tagit ett par bilder från vår blogg, vilket väl är ok men det vore ändå tacksamt om du skrev ut att det är våra bilder. /Jenny